Over ons

Wij zijn Hannie en Frans van Rooij en met veel plezier wonen en werken wij op onze boerderij in Vught. Op onze boerderij hebben we zo’n vijftig koeien. Doordat deze dames een zeer ontspannen leven leiden op onze boerderij geven zij ons heerlijke volle melk van een uitstekende kwaliteit zodat wij er voor u ijs en yoghurt van kunnen maken. Naast ijs en yoghurt treft u in onze boerderijwinkel een ruim assortiment aan bijzondere streekproducten, zowel biologisch als regulier. De Vughtse IJsboerderij is tevens aangesloten bij het Brabants Duingoed, een organisatie die zich inzet voor het behoud van de Brabantse natuur, het welzijn van dieren en hoogwaardige streekproducten.

Hannie en Frans van de Vughtse IJsboerderij

Boerderijwinkel

U vindt in onze streekwinkel biologische sapjes, kaas, eieren bier, bakproducten etc. Ook voor een origineel cadeau bent u bij ons op het juiste adres, we hebben leuke geschenksets in onze winkel. En nog altijd worden er van tijd tot tijd nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment! Bekijk meer producten.

Excursie ijsboerderij

Op onze boerderij is veel te zien! Natuurlijk hebben we de koeien en regelmatig zijn er schattige kalfjes. Maar ook de winkel, het maken van het ijs en de yoghurt en noem maar op. Daarom is het mogelijk om een excursie te boeken. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie en heerlijke cake. Daarna begint de rondleiding in de ijsboerderij en laten we u zien hoe we ijs bereiden. Natuurlijk proeft u het ijs ook! Tot slot sluiten we af met een rondleiding over de boerderij. Wilt u meer informatie over een excursie? Neem dan gerust contact met ons op.

Verhuur ijskar

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u uw gasten tijdens het feest trakteren op ons heerlijke ijs? Dat kan! Zowel voor kleine als grotere partijen kunt u bij ons een ijskar huren. De ijskar is compact waardoor hij achter elke auto kan. Het ijs kan op het feest door uzelf geschept worden en indien gewenst komen wij voor u scheppen. Wilt u meer informatie over het huren van een ijskar neem dan contact met ons op.

Boerderijwinkel Vught

IJsboerderij Vught

Boerderijwinkel Vught

Geschiedenis

Frans groeide op als boerenzoon en niet alleen de liefde voor de dieren nam hij van zijn vader over maar later ook de boerderij. Sindsdien staan Hannie en Frans samen aan het roer van het boerenbedrijf. De droom van Hannie om van haar passie voor ijs haar beroep te maken kwam uit in 2001, vanaf dat moment werd er ijs gemaakt op de boerderij.

Omdat het ijs voornamelijk in de zomer gemaakt werd besloot Hannie om daarnaast ook nog zelf yoghurt te maken. In de loop der jaren zijn er diverse smaken ijs en yoghurt bijgekomen en Hannie ging ook op zoek naar andere bijzondere streekproducten van hoge kwaliteit. En zo is de boerderijwinkel uitgegroeid tot wat die nu is.

Vandaag de dag houdt Frans zich voornamelijk bezig met de dieren op de boerderij en verzorgt hij de leveringen aan de verschillende verkooppunten en zie je Hannie meestal in de winkel staan. Natuurlijk zie je Frans ook wel in de winkel als het drukker is en schroomt Hannie niet om bij te springen op de boerderij.

Wij verwelkomen u graag!

Zoekdeboer

Onze boerderij heeft een vermelding op de website van Zoekdeboer en op de Brabantse Duinboeren.

Zoekdeboer Brabantse Duinboeren

Adres

Vughtse IJsboerderij
Esscheweg 209
5262 LH Vught

Telefoon: 0411-601324
E-Mail: info@vughtseijsboerderij.nl