Eigen producten

Heeft u trek een in overheerlijk ijsje? Of zoekt u een lekkere huisgemaakte yoghurt? Bij de Vughtse IJsboerderij bereiden we deze vers en op ambachtelijke wijze voor u, in onze eigen keuken.

IJs

Wekelijks maken wij vers ijs. Naast roomijs produceren wij ook sorbetijs. We hebben een keur aan smaken. Van vanilleijs tot stroopkoekjesijs met een vleugje kaneel, van witte chocoladeijs tot pistachijs; de keuze is zeer divers. Ons ijs wordt bereid met verse, volle melk van onze eigen koeien, vers fruit en natuurlijke grondstoffen. We gebruiken enkel verantwoorde, eerlijke producten en dat proeft u absoluut terug in het ijs. Het ijs is te koop in een gezinsverpakking van 900 cc of in 1-persoons bakjes. Bent u dus bijvoorbeeld tijdens een fietstocht in de buurt kom dan gerust langs om te pauzeren onder het genot van een ijsje.

Boerderij ijs bij de Vughtse IJsboerderij

IJs bij de Vughtse IJsboerderij

Yoghurt

Onze yoghurt is niet alleen heerlijk maar ook eerlijk. De yoghurt wordt gemaakt van de melk van onze eigen koeien, het is dus een echt ambachtelijk streekproduct. Komt u bij ons op de boerderij dan ziet u onze koeien tevreden grazen in de wei, dat proeft u terug in de yoghurt. U heeft bij ons diverse soorten en keuze uit zowel gewone yoghurt als vruchtenyoghurt in diverse smaken.

Yoghurt bij de Vughtse IJsboerderij

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de yoghurt en het ijs te waarborgen worden deze producten gekeurd via het COKZ, het Centraal Orgaan voor Kaas en Zuivel. Meerdere malen per jaar is er een controle op locatie en worden er monsters van de producten weggebracht om te testen.

Adres

Vughtse IJsboerderij
Esscheweg 209
5262 LH Vught

Telefoon: 0411-601324
E-Mail: info@vughtseijsboerderij.nl